top of page

Welkom bij Metta Massage & BodyworkDoordat je op deze pagina bent terechtgekomen, kan het betekenen dat je nood hebt aan een massage. Dan ben je uiteraard op de juiste plaats.

Een massage zorgt voor ontspanning van je lichaam, voor kalmte, stilte en gemoedsrust in je hoofd.

Elke handeling die we uitvoeren, elke beweging die we maken en elke gedachte en/of emotie die we ervaren, gaat gepaard met een verandering in je ademhaling, in je lichaamshouding.

Kijk eens naar jezelf als waarnemer, wees je bewust van alles wat met jou te maken heeft. Hoe sta je recht? Hoe zit je neer? Ben je vaak moe en lusteloos? Ben je vaak chagrijnig? Heb je bijna elke dag wel ergens last van, lichamelijk en mentaal? Neem je genoeg tijd voor jezelf om even te unpluggen, om je batterijen terug op te laden?

Wees vooral eerlijk tegenover jezelf.

Je mag dan wel het potentieel bezitten en alle gaven hebben om de beste versie van jezelf te zijn, wanneer we niet bewust doordringen tot de kern van onze problemen en alleen maar de symptomen aanpakken, ben je net een atleet die rondjes loopt met splinters in zijn voeten.


Word de beste versie van jezelf! Begin met een grote schoonmaak om ruimte te scheppen voor jezelf.


Bij Metta Massage & Bodywork sta jij centraal en krijg je een massage op jouw maat. Of je nu kiest voor een moment van ontspanning, een moment van bewustwording, een moment van lichamelijke gezondheid, herstel gebeurt steeds op verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.


Massage brengt je tot rust en geeft je energie. Dat heb je nodig. Ons leven is een snelle aaneenschakeling van momenten waarin je voor je werk in de weer bent, voor je kinderen moet zorgen, huishoudelijke taken aan het doen bent, sociale verplichtingen hebt, enzoverder... Daar heb je rust en energie voor nodig. Met een afgemat lichaam vol met pijnlijke knopen in je spieren, met een hoofd boordevol hysterische aapjesgedachten, blijft het allemaal gespannen en druk in je dagelijkse bestaan en ervaar je enkel chaos in je hoofd. Dan ken je geen innerlijke rust en voel je je leeg en lusteloos.


Metta Massage & Bodywork is meer dan gewoon een massage, het is het touwtje waarmee je terug controle krijgt over je lichaam en mind. Controle over de op hol geslagen vlieger.

Als je vrij bent van lichamelijke spanning, leef je beter en bewuster. Dan zal dat je gezondheid en vitaliteit enorm verbeteren.112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page