top of page
ONTSPANNINGSMASSAGE 
Metta ontspanningsmassage aanbod

Bij een ontspanningsmassage is het belangrijkste, de naam zegt het al: de ontspanning. De ontspanningsmassage is ervoor bedoeld dat jouw lichaam en geest tot rust komen en zich kunnen herstellen. Er worden rustige technieken toegepast om spierpijn te verminderen en de bloedsomloop te stimuleren. Je raakt er ontspannen door, je spieren laten spanning los en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Deze massagevorm is geschikt voor iedereen en behandelt het gehele lichaam.

 

45’ – € 45

60’ – € 60

90’ – € 90 

120’ – € 120

DUO-MASSAGE 2x 45' - € 90 (na elkaar)

DUO-MASSAGE 2x 60' - € 120 (na elkaar)

DUO-MASSAGE 2x 90' - € 180 (na elkaar)

METTA MASSAGE
Aanbod Metta Massage

Deze massagevorm heeft door mijn eigen opleidingen en ervaringen een eigen karakter gekregen. Het combineert verschillende technieken uit de klassiekere massages met acupressuur, reflexologie, yoga en mindfulness.

Deze massagevorm behandelt niet enkel de grote bewegingsspieren, maar gaat dieper door naar de houdingsspieren. Het verlicht de pijn in gewrichten en spieren, vermindert aanzienlijk stress en spanning, is ideaal voor de nazorg van sportblessures en helpt ook preventief lichamelijke klachten te voorkomen door aandacht te geven aan correctie van negatieve lichaamshoudingen, ademhaling en gedachteconstructies. Ook worden slaap- en ademhalingsproblemen tegengegaan.

 

60’ – € 60 

90’ – € 90 

120’ – € 120

ENERGETISCHE TAO MASSAGE
Metta Energetische Tao massage

In onze westerse wereld staan denken en analyseren erg op de voorgrond. Dat kan doorslaan op ons lichaam in de vorm van klachten en pijn. Zit je teveel vast in "controle" en wil je graag jezelf wat meer kunnen overgeven, kunnen genieten? Heb je het nodig de verbinding te voelen tussen je gevoel, je lichaam en je gedachten?

Hier wordt er vertrokken vanuit ons holistische systeem, waarin onze mind onlosmakelijk is verbonden met ons lichaam. Het is een afwisselend zachte en energetische massage waarbij het gehele lichaam wordt gemasseerd terwijl de aandacht in het hier en nu wordt gebracht.

Tijdens deze massage wordt er specifiek gepeild naar jouw noden, jouw levensstijl, stemming en probleemgebieden worden besproken om de behandeling optimaal naar jouw behoeftes aan te passen.  De energie die vrijkomt bij deze Tao massage heet kundalini , onze sterke levensenergie. Deze Tao massage werkt zeer helend.

60’ – € 60

90’ – € 90 

120’ – € 120

BODYWORK MASSAGE
Metta Bodywork massage

Bijzonder effectieve massagevorm voor mensen die aan lichaamstraining doen. Maar ook als je hard en intensief werk verricht of lang in dezelfde houding zit. Als je even lekker wil ontspannen om op te laden kun je hier veel baat bij hebben.

 

Deze massagevorm helpt de spanning in het lichaam los te maken, verbetert de bloedcirculatie, waardoor vitale voedingsstoffen en hormonen beter verspreid kunnen worden, afvalstoffen worden letterlijk uit de spieren gekneed. Hierdoor voel je je energieker en krachtiger.

Het is aan te raden om minstens anderhalf uur voor de massage niets te eten en voldoende te hydrateren. Ook valt deze massage best niet kort voor de nachtrust.

45’ – € 45

60’ – € 60

90’ – € 90 

VOETREFLEXMASSAGE
Metta voetreflexmassage

Voeten zijn heel belangrijk in ons leven. Zij moeten ons een groot deel van de dag dragen en krijgen soms heel wat te verduren.

In onze voeten zitten verschillende reflexzones en zij vormen als het ware een weerspiegeling van ons lichaam. 

Verschillende drukpunten op de voeten zijn verbonden met energiekanalen en verschillende zones in het lichaam. Alle organen, zenuwen en andere delen van het lichaam zijn verbonden met reflexzones op de voeten. Door druk uit te oefenen op delen van je voet, kunnen wij hierdoor de eigen kracht van je lichaam stimuleren om te genezen. En hierdoor kan ook je immuunsysteem versterkt worden. Ook stress en spanningen kunnen hierbij verlicht worden. Hierdoor komt je lichaam langzaam terug in balans. De bloedcirculatie wordt verbeterd en energieblokkades kunnen zo worden opgeheven . Een voetreflexmassage bij Metta is een weldaad voor lichaam en geest.

45’ – € 45

Combi 45' + 15' hoofd/gezicht/nek/schouder – €60

BINDWEEFSELMASSAGE
Metta bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidcellen. De massage verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloedde huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd en wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Het is een pittige massage en zeker niet altijd pijnloos.

 

 

 

45’ – € 45

60’ – € 60

90’ – € 90 

VAJRAYANA MASSAGE
ZORGMASSAGE
Metta Vajrayana massage
Metta zorgmassage

Deze sessie gebeurt op een futon en start met een korte kennismaking. De essentie van deze massage is overgave aan de aanraking en bewustwording van jezelf en de gevoelens die er zijn. Een koestering voor lichaam en ziel. Een prikkeling en ontwaken van al je zintuigen.  Vajrayana massage is intuïtief en meditatief, waarbij zachte aanrakingen de boventoon voeren. Hierdoor werkt deze massage emotioneel helend en is het een intieme verbinding met jezelf.

Een massage die aanvoelt als een persoonlijke dans, waar je helemaal in opgaat. Je hoofd laten verstillen onder begeleiding. Het lichaam met al zijn subtiele, energetische schakeringen.

Vajrayana is een diamanten levensweg van (meer) genieten en verbinding zoeken met jezelf en anderen. Het is een absolute 'ervarings'massage, theorie en denken vallen weg. Naderhand weet je meer als je het zelf hebt ervaren.

Het puur kunnen ontvangen van een Vajrayana massage is dan ook een groot geschenk aan jezelf.

Er wordt vooral gewerkt met prana, zorg er dus voor dat je naderhand nog voldoende tijd hebt.

intake en 60’ massage – € 90

intake en 90' massage - € 120  

intake en 120' massage - € 150

Massage met zorgzame aandacht en streelzachte bewegingen voor kankerpatiënten en zorgbehoevenden.

Deze massage kan verlichting geven van de bijwerkingen tijdens een behandeling. Zorgmassage kan een goede ondersteuning zijn bij fysieke klachten zoals vermoeidheid en misselijkheid, maar ook bij mentale klachten zoals eenzaamheid en angsten.

Op een andere manier aangeraakt worden dan bij onderzoeken en behandelingen kan zowel fysiek als mentaal een prachtig effect teweeg brengen. Mensen kunnen terug vertrouwen krijgen in zichzelf en kunnen daardoor beter omgaan met hun ziekte en het herstelproces.

Deze zachte massage heeft als doel om jou een diepe ontspanning te laten ervaren. Door de rust en de aandacht kan je eventjes alles vergeten. Artsen zijn het erover eens dat diepe ontspanning bijdraagt aan het herstelproces.

Zorgmassage is een (ondersteunende) behandeling en vervangt geenszins de medische behandeling. Het is een mooie ondersteuning tijdens de ziekte en het herstelproces.

Zorgmassage is niet alleen voor mensen die kanker (gehad) hebben, maar kan ook voor wie fibromyalgie, sclerodermie, CVS,...  heeft.

45’ – € 45

60' - €60

90' - €90 

SHANTALA-BABYMASSAGE
Metta Shantala babymassage

Deze massagevorm is enkel gericht op baby's. 

Het is een Indische ontspanningsmassage waardoor de baby compleet tot rust komt. Deze massage is ook uitermate geschikt voor huilbaby's, baby's met darmkrampen en baby's die gespannen of gevoelig zijn. 

De massage draagt bij tot een betere spijsvertering en nachtrust en zorgt voor de aanmaak van oxytocine waardoor de baby een aangenaam en geborgen gevoel krijgt. 

Tijdens de massage kan u als ouder actief meedoen indien u dit wenst om de technieken onder de knie te krijgen voor thuis. 

 

 

 

30’ – € 30

Meditatieve TAO massage
Bodywork massage
Voetreflexmassage
Babymassage
Metta Massage
Ontspanningsmassage
Bindweefselmassage
Vajrayana
Zorgmassage
bottom of page