top of page

Over mij

David Creve massagetherapeut en zaakvoerder Metta Massage & Bodywork

Zelf heb ik jarenlang aan de lijve ervaren wat blokkeert en wat bevrijdt. Toen ik in 1998 mijn eigen leraren in lichaamswerk tegenkwam, betekenden hun lessen een keerpunt. Door intense studie en praktijkervaringen in allerlei verschillende behandelmethoden verdiepte ik mij gedurende jaren in de werking van het lichaam, de geest en de ademhaling. Het was een echte bevrijding om te beseffen dat woorden en gedachten niet hoeven mee te doen. Hoe je enerzijds ontspanning en overgave kan voelen, en anderzijds een krachtige alerte energieopbouw.

Ik volgde traditioneel massage onderricht in verschillende stijlen. Rationeel en onderzoekend gedoceerd, aangevuld met het toetsen van mijn kennis van de anatomie en lichaamsbewegingen aan moderne bevindingen en wetenschappelijk onderzoek met oog voor andere behandelingswijzen. 

Deze open en onderzoekende houding werd de grondslag van mijn jarenlange studie, om verder nauwgezet de methodes te analyseren en te verbeteren. Naast de traditionele fysiotherapeutische opleidingen heb ik ook de Vajrayanische Scholing gevolgd en een breder holistische visie geïmplementeerd.

Ik heb de koppeling van massage met het dagelijkse leven altijd belangrijk gevonden. Als vader van drie dochters besef ik maar al te goed hoe je jezelf vaak voorbijloopt en uitgeput de signalen van je lichaam en geest wegdrukt voor de vele verplichtingen op ons pad. Veel van de structurele lichamelijke en psychische stress die wij dagelijks ervaren, wordt veroorzaakt door de maatschappelijke en dagdagelijkse stress waarin we verkeren. Daarom geef je beter veel aandacht aan de wederzijdse betrekkingen tussen lichamelijke en pyschische spanningsopbouw. Bij Metta Massage & Bodywork doe ik er alles aan om deze negatieve opbouw te doorbreken. Om een brug te slaan tussen bewust en mindfulness in ons lichaam te zijn en preventief de zwakke schakels in ons bewegingsapparaat sterker te maken. 

Over mij

Filosofie

David Creve massagetherapeut

Metta staat voor liefdevolle aandacht en gaat samen met mentale stabiliteit, geluk en rust.

Bij Metta Massage & Bodywork verbind ik massage met lichaamswerk, meditatie en psychologie. Massage appelleert aan de natuurlijke behoefte van de mens om aangeraakt te worden. Aanraking is essentieel voor de mens, voor het lichaam en het energiesysteem van het lichaam.

Een goede massage houdt in dat naderhand uw lichaam zonder spanning vrij kan bewegen. Evenwel niet enkel door me te richten op het stilliggende lichaam, maar ook door het doorbreken van negatieve voorkeurshoudingen en gedachtepatronen, en vastzittende lichaamsstructuren vanuit eenzijdige bewegingen.

Dit draagt bij aan het oplossen en voorkomen van allerlei lichamelijke en psychische klachten als hoofdpijn, angst en stress. Via Metta Massage & Bodywork kan ik u helpen om een lichte, beweeglijke en open lichaamshouding te ontwikkelen.

Filosofie
Ik kom met Metta Massage & Bodywork aan huis  of op een locatie die u zelf bepaalt. Zo hoeft u er niet tegenop te zien om zelf het verkeer in te gaan duiken, of uw kostbare tijd thuis langdurig te gaan onderbreken. Er zijn legio redenen om voor een massage aan huis te kiezen, want het is heerlijk om na zo’n ontspannen moment gewoon gezellig thuis te zijn, in uw eigen comfortabele bubbel. Om na te genieten met een kopje thee in uw eigen zetel, of om meteen in de douche te springen. Alles wordt voor u geregeld zodat u gewoon kunt genieten en ervaren. Laat u heerlijk verwennen en kom tot rust in uw eigen vertrouwde omgeving.  Bekijk ook: werkgebieden . 
Daarnaast vindt u mij ook enkele dagen in de week bij de groepspraktijk Tanu te Lovendegem of kunt u na afspraak ook naar de locatie van Metta komen

"When you touch one thing with deep awareness, you touch everything."

- Lao Tzu- 

David Creve Metta Massage & Bodywork
bottom of page