top of page

Over mij

David Creve massagetherapeut en zaakvoerder Metta Massage & Bodywork
Ik heb persoonlijk de impact van blokkades en bevrijding jarenlang aan den lijve ondervonden. In 1998 ontmoette ik mijn eigen lichaamswerkleraren, en hun lessen markeerden een keerpunt in mijn leven. Ik dook diep in de studie en praktijk van verschillende behandelmethoden, en gedurende vele jaren verdiepte ik me in de complexe interactie tussen lichaam, geest en ademhaling. Het was een ware bevrijding te ontdekken dat woorden en gedachten niet altijd de hoofdrol hoeven te spelen. Ik leerde zowel ontspanning en overgave te ervaren als een krachtige opbouw van alerte energie.
Met als basis patroonherkenning als contextuele systeemtherapeut onderging ik traditioneel massageonderwijs in diverse stijlen, op een rationele en onderzoekende manier gepresenteerd. Hierbij combineerde ik mijn kennis van anatomie en lichaamsbeweging met moderne inzichten en wetenschappelijk onderzoek, en hield ik rekening met andere behandelingsmethoden. 

Deze open en onderzoekende houding vormde de basis voor mijn langdurige studie, waarin ik nauwgezet de verschillende methoden analyseerde en verbeterde.
Naast mijn opleidingen in de traditionele fysiotherapie volgde ik ook de Vajrayanische Scholing en implementeerde ik een bredere holistische visie.
Ik heb altijd het belang van de verbinding tussen massage en het dagelijks leven erkend. Als vader van drie dochters ben ik me maar al te goed bewust van hoe we onszelf vaak voorbij rennen en uitgeput raken, terwijl we de signalen van ons lichaam en onze geest negeren door de vele verplichtingen die op ons pad komen. Veel van de structurele fysieke en psychische stress die we dagelijks ervaren, wordt veroorzaakt door de maatschappelijke en alledaagse stress waarin we ons bevinden. Daarom is het van groot belang om aandacht te besteden aan de wederzijdse relatie tussen fysieke en psychische spanning. Bij Metta Massage & Bodywork doe ik er alles aan om deze negatieve opbouw te doorbreken. Ik wil een brug slaan tussen bewustzijn en mindfulness in ons lichaam, en op preventieve wijze de zwakke schakels in ons bewegingsapparaat sterker maken.
Over mij

Filosofie

David Creve massagetherapeut
Metta, een naam doordrenkt met betekenis, staat synoniem voor liefdevolle aandacht en de belofte van mentale stabiliteit, geluk en rust. In de wereld van Metta Massage & Bodywork verenig ik de kunst van aanraking met lichaamswerk, meditatie en psychologie. Hier ontwaakt de oerbehoefte van de mens om aangeraakt te worden, een diep verlangen dat verweven is met ons wezen, met de essentie van ons lichaam en zijn energiesysteem.
Een verheven massage strekt zich uit naar de kern van bevrijdende beweging, waarin het lichaam, na afloop, zonder enige spanning vrijelijk kan bewegen. Maar mijn focus beperkt zich niet enkel tot het kalme lichaam; ik doorbreek evenzeer negatieve voorkeurshoudingen, gedachtepatronen en vastzittende lichaamsstructuren, geweven door eenzijdige bewegingen.
Dit helpt bij het oplossen en voorkomen van de vele fysieke en psychische kwalen die ons belagen, zoals de kwellende last van hoofdpijn, de verstikkende gevangenis van angst en de schaduwen van stress. Via Metta Massage & Bodywork reik ik u de helpende hand om een houding te omarmen die licht, beweeglijk en open is - een houding die u de verlossing schenkt waar u naar verlangt.
Filosofie
Ik kom naar uw huis of een locatie naar uw keuze, zodat u niet hoeft op te zien tegen de drukte van het verkeer of uw kostbare tijd thuis hoeft te onderbreken. Er zijn talloze redenen om te kiezen voor een massage aan huis, want wat is er heerlijker dan na zo'n ontspannen moment gewoon thuis te zijn, gehuld in uw eigen comfortabele cocon? U kunt nagenieten met een kopje thee in uw vertrouwde fauteuil of meteen onder de douche springen. Alles wordt voor u geregeld, zodat u simpelweg kunt genieten en ervaren. Laat u heerlijk vertroetelen en vind rust in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Bekijk ook: werkgebieden . 
U kunt ook terecht in mijn eigen praktijk in Zomergem .
David Creve Metta Massage & Bodywork

"Wanneer je één ding aanraakt met diepe aandacht, raak je alles aan"

- Lao Tzu- 

bottom of page