top of page

Bij Tanu kunnen lichaam en geest weer met elkaar connecteren en begeleidt een team van gespecialiseerde therapeuten je in jouw persoonlijke groei. Het team biedt zorg aan vanuit een interdisciplinair kader, op basis van een holistische mensvisie.

Binnen Tanu vindt u een uitgebreid ervaringsprogramma van mentale en fysieke therapieën, zoals kinderpsychologie, osteopathie, acupunctuur, kinderkinesitherapie, loopbaanbegeleiding, reiki, yoga, massage, Bodywork...

Screenshot_20240128-132539_Camera Connect.jpg

Therapeutisch aanbod

Ik geloof in de kracht van een holistische benadering van welzijn, waarbij lichaam en geest in harmonie worden gebracht.

 

Mijn therapeutische diensten zijn gebaseerd op een diepgaande lichaamsgerichte aanpak die de verbinding tussen lichaam, emoties en geest centraal stelt.

 

Ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin jij jezelf kunt ontdekken en kunt werken aan het herstel van balans en vitaliteit.

20240128133609_IMG_4482.JPG
METTA_Finaal_SR-41.jpg

Massages

Last van stress of pijnklachten? Ontdek wat een op maat gemaakte massage voor jou kan doen.

METTA_Finaal_SR-56.jpg

Lichaamsgerichte therapie

Een reis naar innerlijke balans en welzijn. Laat spanning los terwijl we werken aan een betere verbinding tussen lichaam en geest.

mettathe.PNG

Gesprekstherapie & coaching

Ontvouw nieuwe perspectieven, overwin uitdagingen en ontwikkel effectieve strategieën voor een positieve transformatie. 

boeking tanu

Mijn diensten

PRAKTISCH

De locatie van mijn praktijk

Ter Wal 1/B, 9930 Lievegem

Parkeren kan vooraan het gebouw

Ingang langs trap link van het gebouw

bottom of page