top of page
METTA_Finaal_SR-11.jpg

Veelgestelde vragen

Ik wil een massage aan huis, hoe verloopt dit?

Ik kom ongeveer 10-15 minuten op voorhand aan, zodat ik alles kan opzetten in de ruimte waar u de massage wil laten doorgaan en waar u de temperatuur aangenaam vindt. Ondertussen kan de olie opwarmen en kunnen wij een aangenaam gesprek voeren waarbij u gerust wat vragen kunt stellen en waar u uw noden kunt uitleggen. Ik voorzie in alles, u heeft zelf enkel in een werkplekje te voorzien. Tijdens de massage wordt u toegedekt en enkel de zone waar gemasseerd wordt blijft vrij. Tijdens de massage voorzie ik sfeermuziek voor de totaalbeleving. Na de massage kunt u heerlijk blijven nagenieten want u bent immers waar u moet zijn.

(^Naar boven ^)

Kan ik een massage krijgen als ik zwanger ben?

Ja ik kan u gewoon masseren, maar wel sla ik bepaalde drukpunten over en zullen sommige technieken met meer druk niet uitgevoerd worden. Maar ik moet wel meegeven dat indien uw zwangerschap reeds verder is gevorderd, ik geen speciale massagetafel heb met een uitsparing voor uw buik. Dan bent u beter om echt  een massage te boeken bij iemand die zwangerschapsmassages aanbiedt met het juiste materiaal. Wenst u nog meer uitleg, neem gerust contact met mij op.

(^Naar boven ^)

Kan ik een duo massage boeken?

Jazeker, u vindt dit terug op mijn boekingspagina.

(^Naar boven ^)

Wat houd ik aan / Wat trek ik uit?

Als tussenstof wordt er gewerkt met massageolie op de huid, daarom is het handig om zoveel mogelijk uit te trekken. Natuurlijk altijd waar u zich prettig bij voelt. U bent constant toegedekt met handdoeken. U geeft voor de massage zelf aan waar u zich niet prettig bij voelt en daar hou ik rekening mee. De handdoek vouw ik achter de rand van uw ondergoed, zodat de olie er niet kan intrekken. Juwelen en sieraden doet u beter uit gedurende de massage. Heeft u lang haar? Mocht u dit een beetje opsteken dan is dat prima, maar geheel voorkomen dat er wat olie in aanraking komt met uw haar kan soms niet.

(^Naar boven ^)

Hoe vaak moet ik gemasseerd worden om van mijn klacht af te geraken?

Een standaard antwoord kan ik hierop natuurlijk niet zomaar geven. Dat hangt af van verschillende factoren. Een enkele massage kan een langdurig bestaand probleem niet zomaar oplossen. Hoe regelmatiger u gemasseerd wordt, hoe beter en hoe sneller uw lichaam erop zal reageren. Voor iemand zonder lichamelijke klachten is een massage per maand een passende frequentie als onderdeel van een gezonde levensstijl. Bij klachten kan een één- of tweewekelijkse behandeling u zeker de noodzakelijke ondersteuning bieden om van uw klachten af te geraken. Elke massage bij Metta is een massage op maat en dus wordt ook gericht naar uw probleem gekeken om verder te evalueren wat voor u de beste frequentie is.

(^Naar boven ^)

Vanaf welke leeftijd kan ik bij jou terecht?

Ik geef babymassages, dus eigenlijk geef ik massages voor alle leeftijden. Indien u nog geen 18 jaar bent dient uw boeking te gebeuren via de contactgegevens van een ouder of voogd, anders aanvaard ik u niet. Dus eigenlijk is het simpel, met elke leeftijd kunt u bij mij terecht, maar alleen indien u meerderjarig bent kunt u boeken voor een minderjarige.

(^Naar boven ^)

Kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?

Meteen na uw online boeking ontvangt u een bevestiging per mail. Ongeveer een dag voor de afspraak ontvangt u een reminder. Bel me altijd wanneer u verhinderd bent.

Wanneer u langer dan 24 uur voor uw geplande afspraak afzegt of verzet, worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien u binnen de 24 uur voor uw geplande afspraak afzegt of de afspraak wil verzetten, kan het zijn dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Hierbij kijk ik natuurlijk wel naar de omstandigheden.

Wenst u een afspraak te verzetten dient u contact op te nemen via Whatsapp of telefonisch.

(^Naar boven ^)

Hoe kies ik de beste massage voor mijn klacht/probleem?

Op de pagina massages vindt u een uitgebreide uitleg over de verschillende massages. Weet u niet zo goed waar uw behoeften liggen? Of weet u niet goed welke massage het beste bij u past? Boek gewoon een massage met de tijdsduur die u wenst en dan stellen we de massage wel op punt op het moment zelf wanneer u uw klacht/probleem heeft uitgelegd. Ik geef steeds een massage op maat. U mag mij natuurlijk gerust op voorhand contacteren indien u uw vragen liever op voorhand stelt.

(^Naar boven ^)

Ik wil een Energetische massage, maar heb wel schrik voor wat dit bij me gaat losmaken!

Bij een energetische massage kan er inderdaad heel wat naar boven komen, dat is juist goed. Schrik hoef je daar niet voor te hebben, je bent in goede en veilige handen. We werken met de energie die vrijkomt op een bewuste en alerte manier. Het is niet de bedoeling dat je erin blijft hangen. Woede, verdriet, boosheid, seksualiteit,... het is allemaal ok, het hoort bij ons. Een Tao of Vajrayana massage helpt jou om terug in balans te komen en je kunt volledig rekenen op mijn discrete en professionele manier van werken.

(^Naar boven ^)

Is je online agenda altijd up-to-date?

Ja, deze wordt constant bijgewerkt. Ideaal voor u om te boeken, want telefonisch ben ik niet steeds bereikbaar. Heb je toch een vraag dan mag u mij steeds een sms sturen of een bericht via Whatsapp op het nummer 0474/16.19.71

(^Naar boven ^)

Kan ik een massage aan huis cadeau geven?

Jazeker, je kan bij Metta een cadeaubon aanschaffen die u kunt afgeven. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks boeken voor die persoon.

(^Naar boven ^)

 

 

Welke (soort) olie gebruik je?

Bij Metta vind ik het belangrijk dat alle massageoliën zoveel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Echter gebruik ik ook een paar oliën met parfum voor een extra lekkere geur. Als je echter enkel met 100% natuurlijke ingrediënten wilt werken, dan kan dat!  Bovendien zijn alle oliën vegan. Dichter bij de natuur kun je simpelweg niet komen!

(^Naar boven ^)

Kan ik last-minute nog een afspraak vastleggen?

Neem gerust contact met me op om dit samen met jou te bekijken. 0474/16.19.71

(^Naar boven ^)

Hoe kan ik betalen?

Je kan contant en via Payconiq betalen bij de afspraak. Ook kunt u op voorhand per overschrijving betalen.

(^Naar boven ^)

Moet ik zelf in iets voorzien?

Ik breng uiteraard alles zelf mee: massagetafel, massagemat, handdoeken, massageolie en een muziekje. Alleen voor een plekje waar ik ruimte heb om te werken en waar de temperatuur aangepast is aan jouw noden dien je zelf te voorzien.

(^Naar boven ^)

Wat als ik niet in jouw regio woon?

Geef me uw locatie even mee en ik zal het bekijken. Een supplement voor mijn vergoedingskosten zal ik wel aanrekenen. Hiervoor neem ik de kortste route op Google Maps en reken ik u  €0,5/km bovenop de gratis standaardverplaatsing van  40 kilometer waarvoor geen kosten aangerekend worden. 

(^Naar boven ^)

Ik heb geen bevestiging per e-mail gekregen, staat mijn afspraak nu in jouw agenda?

Kijk ook eens in je spambox! Wanneer je nog steeds geen bevestiging hebt ontvangen neem je best contact met me op.

(^Naar boven ^)

Hoe lang is een cadeaubon geldig?

Er staat geen uiterste datum op om de bon te gebruiken.

(^Naar boven ^)

Ik heb een andere vraag!

Wees vrij om mij hieronder te contacteren, ik zal hierop antwoorden en dit binnen de 24u, 7/7

Bedankt voor uw bericht. Ik behandel het zo snel mogelijk.  

copyright-symbol-icon-vector-illustration_edited_edited.png

2022-2023      Metta Massage & Bodywork

Anker 1
vraag 1
2.
vraag 2
vraag 3
3
4
vraag 4
5
vraag5
6
vraag 6
7
vraag7
8
vraag8
9
vraag 9
10
vraag 10
11
vraag 11
12
vraag 12
13
vraag13
14
vraag14
15
vraag15
16
vraag 16
17
vraag17
18
vraag18
19
bottom of page